I wanna dance with your shadow

Ibland känner jag bara för att kräkas på vissa personer som har haft med mitt förflutna att göra.

"Abou, vi har inte tid med panik! STARTA PANIKEN!!!!!"

Har just misslyckats med att göra kladdkakemuffins, eller ja misslyckats och misslyckats, dom blev ju snuskit goda men problemet är ju det estetiska och det faktum att dom inte går att ta ur pappret, kanske borde ha bröat dom först hahah aja får göra ett nytt försök när jag kommer hem igen. Ska snart åka och gluffsa mat med Sofia:D och i kväll blir det ett besök i stallet.Såhär blev dom:)

BTW jag köpte snyggaste kökshandduken och grytlapp EVER för ett tag sedan,
finns ett förkläde också som jag ska införskaffa mig snart :D
Mycket mer JAG blir det inte hehe


KÖSS

Saker jag ser fram emot den närmsta tiden

1. Madde padde fyller år :D
2. Hälsa på snutten
3. LÖN!!
4. Hälsomässan i Arenan
5. ULLARED!!

Och självklart om Sofia och jag får åka till Stockholm :DKÖSS


"LUGN?! Jag ska supa och knulla!!"
Hälsningar från Tylösand:)

Kungarna av Tylösand

Asså kanal 5:s nya program Kungarna av Tylösand är det sjukaste jag sett sen jag vet inte ens när!! :D Det är som Big Brother gånger 1000.
Det första dom börjar prata om är hur dom blir när dom blir fulla och att dom är där för att ligga med så många som möjligt, och det första dom får i näven är en Bacardi breezer. Det ända det här programmet kommer att gå ut på är sprit och sex, det är meningen att dom ska jobba också, men vem kommer att bry sig om det, typ ingen hehe

Men ja, jag kommer att titta på det, förvånande va ?? hehehe

Måste ju erkänna att man blir sjukt fest sugen hahaha Jag laddar inför fredag...:D


Natti natti!

KÖSS

Vill du bara vara en grå anonym parentes i historien??

Varför ska man komma på typ 5 år försent att man skulle ha fortsatt att dansa?? Jag har ju inte jättebra tacktkänsla men jag tycker att det är svinkul och jag skulle vilja vara så smidig som dansare är.
Jag, Elin och Sofia va på Strip-aerobic på korpen i tisdags, ENDAST för att jag var så nyfiken på hur det skulle gå till heheh men det var super kul och det blir nog en fortsättning på det hoppas jag. Dock har jag SJUK träningsvärk i baksidan av låren, jag har nog inte varit med om något liknande hehe

Har blivit über förkyld också, gillas INTE! blir nog inten cirkelträning i morron:(
Det är rätt roligt, för typ 1 eller 2 år sedan skulle jag absolut INTE kunna tänka mig att varken gå upp tidigt eller träna på helgen, och nu gör jag båda och heheh
Och jag trodde inte att kläderna man tränar i skulle spela någon roll, men det gör det. Trivs man inte i kläderna man tränar i så, känner jag, att man inte presterar lika bra som om man har kläder man trivs i.
Kalla mig dum i huvut jag tar det :P

Snart kommer den finaste till mig:D Har inte träffat honom på 2 veckor, det är lång tid det.
Vi ska äta tacos och mysa i kväll <3  BTW kan inte en viss programledare på en viss radiokanal bara dra åt helvete!!!!!!!????? Så, nu fick jag det sagt också, äntligen!
Ha det!!!


KÖSS
RSS 2.0