12 236 417:-

Det är vad folk har skänkt till Musikhjälpen som avslutades i dag, det är HEEEEEEELT fantastiskt!!!!
Förra året fick dom in 5 miljoner något, och man kan ju säga att dom typ sopa banan med det i år :D
I dag va det sista dagen för dom i buren, jag kommer att sakna dom. Sakna att det alltid finns något att lyssna på på radion, det har nästan känns som att man va med inne i buren hehe.
Jag har lyssnat på Musikhjälpen på radion, webb-tv har gå på hela dagen, samtidigt som radion:), jag har sett på tv sändningarna och jag har följt dom på Facebook, nej jag är inte besatt!!:D

Idag har jag och min kära pojkvän bakat lussekatter:) dom blev mycket goda. Pepparkaksdegen står dock kvar i kylen, tänkte göra dom i morron.
Granen är också på plast, dock inte pyntad hehe

Nu är det läggdax:)

Ta hand om varandra.

KÖSS

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag känner mig sjukt deppig i dag.

Jag är så jävla stressad, har massa skolarbete kvar att göra, och det som irritarar mig så jävla mycket är att jag inte gör det!! Hatar mig själv för att jag är så odiseplinerad.

Dessutom har jag inte ens börjat att köpa julklapparna än!

I morron kommer min älskling hem för julen, jag saknar ord för hur mycket jag saknar honom just nu<3
Hoppas att han kan ge mig mer energi och förhoppningsvis massa kärlek:)


Nu ska jag gå och köpa godis och äta tills jag spyr!


KÖSS


Barn är inte till salu!

Jag är helt uppslukad av Musikhjälpen. Har kollat på webben hela dagen i dag, och i går somnade jag till det på radion:)

För er som inte vet vad det är så är det tre programledare från Sveriges radio, som stängs in i en glasbur i år på torget i Malmö.
Där ska dom sända radio dygnet runt i 1 vecka i sträck, och samla in pengar till att stoppa handeln med barn,  genom att man får smsa in och önska låtar. Pågår även insamlingar på andra sätt.   
Sänds på P3 på dagarna och P4 på natten, även på SVT 1 och 2.


Jason Diakitè, Nour El- Rafai och Martina Thun är programledare för musikhjölpen 2010.

Jag har bidragit med att önska en låt, dom har dock inte spelat den än, men då har jag ju i allafall bidragit på något, och det tycker jag känns bra:D
Nu ska jag sova.

Ta hand om varandra!

KÖSS

Jag saknar dig<3

Okey jag är nog Sveriges sämsta bloggare:)


Jag har köpt jordens snyggaste skinnjacka, tack Sofia:D

Så sjukt snygg:D


Jag och min andra andra hälft va i Gbg i lördags, underbart att ha lite kvalitets tid med henne :)
Tåget var inställt, vem är egentligen förvånad, så vi fick åka buss, Sofia va lagom glad hehe.

I morses började jag dagen med att få en lite ångest känsla, börjar bli stressad över att folk jag känner och som är i min ålder skaffar barn och gifter sig. Man jag är så glad att jag har så fint folk runt omkring mig som försöker muntra upp mig.

"Lollo Bengtsson: Du har all tid i världen att uppfylla det du vill med livet.Men mitt råd är,ta en dag i taget,lev nu!Sug åt dej det som är bra nu!Allt blir inte som man tänkt men det brukar bli bra ändå...Var sann mot dej själv,och tro på dej själv.Du är bra precis som du är!"

Daniel Hagelin:
Herregud Charlotte du är 23 år, inte 35 :P Bara för att många du känner bestämt sig för att få barn och gifta sig tidigt så är väl det knappast en mall man måste gå efter. Jag kör hellre i 80 och njuter av resan än att köra i 120 och missa ...allt sevärt och kanske till och med kör av vägen.

Vad seriös jag låter, jag kan ju inte vara seriös :/ Du är perfekt som du är i alla fall och tro det eller ej, men jag älskar dig även fast vi inte är gifta :)


Marie Hagelin Det va det smartaste och mest seriösa jag hört från min son nån gång. Jag är nästan i chock. Och man behöver verkligen inte gifta sig och definitivt inte skaffa barn så tidigt. Kan ju va bra om man har pluggat färdigt och bott ihop ett tag. Annars går det lätt åt helvete.Daniel Hagelin Om du orkar med mig så länge så ska vi nog se att saker har hänt vid 35 :D

Ett utdrag ur konvercationen på Facebook, gillar min pojkvänns sista kommentar:D Älskar min Daniel<3

Nu är det läggdax!
Godnatt Sverige, ta hand om varandra!

KÖSSRSS 2.0