You're the one thing I can't get enough of...

Har just kommit hem efter en kväll hos Arlettisen med vin och film, super mysigt, jag är lite dragen haha

Ska bli gött att det är helg och att jag inte har så mycket planerat:) Råkade ta på mig att jag skulle börja jobba 4 timmar tidigare i morron, kommer att ha astrist där men men det är pengar:)


Jag saknar dig så in i helvete!!! Får väl försöka att stå ut en vecka till, sedan är jag hos dig:D


Saknar min sofia också- In your shadow I can shine- Forever<3

BTW Elin Woods advokater jobbar för att Elin ska få 500 miljoner DOLLAR vid en skillsmässa från Tiger woods, det vill säga 3,5 MILJARDER kronor! Det är sjuka pengar!
SUCK!!

Neh nu ska jag sova!!!

KÖSS!

As long as you stand by my side

Hur kom det sig att jag nuför tiden knappt har någon tid över längre?? Det är fullt upp från måndag till söndag, för ett tag sedan hade jag hur mycket tid som helst, nu får jag klämma in saker man ska göra hehe men grejen är att jag gillar det, och det har aldrig hänt mig förut hehe

Har kommit igång riktigt bra med träningen, kör minst 3 ggr i veckan och jag gillar det verkligen:) Det är nästan så jag får lite panik om jag inte går dit hehe
Och jag har börjat springa på löpbandet på gymmet nu också och det är riktigt härligt! Ska införskaffa mig ett par skitbra löparskor så ska jag börja springa ute också :) jag funderar på att anmäla mig till Göteborgsvarvet eller nått så jag får en utmaning och något att träna till som sporrar mig ännu mer:) Men GBG varvet är lite förnära inpå hehe

På lördag ska jag åka till Götet och shoppa ögonen ur mig med min kusin Rebecca:) Sedan drar jag till stadt och firar Anna panna med middag och utgång:)

Tack Arlettis för en grym fest i lördags:)

The brutts

Kvällens outfitt:)

Group photo:)O snart får jag träffa min sötknopp också:) saknar dig MASSOR!!!!!<3


Take care<3

KÖSS

"Va pigg du låter!"

Det var det jag fick höra i telefonen när dom ringde från jobbet kl 5 i morses, jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska tolka det...hehe ja va så sjukt trött på jobbet så jag råkade somna lite vid maskinen haha det hände inte allt för mycket på den linjen jag var på så jag fick hitta grejer att göra hela tiden för att inte somna, men det gick ju som sagt inte, kan tillägga att jag bara har sovit typ 4 timmar i natt hehe tillråga på min enorma trötthet mådde jag skit, hade ont i magen och det kändes som att jag skulle kräkas, men efter min lilla powernap mådde jag prima och pigg va jag också haha
Dom har infört ett vilorum på mitt jobb nu, det skulle kunna hända att det kommer att användas flitigt...:)

Träffade ju Arlette kvinnan i går, det var hur länge sedan som helst jag träffade henne, så det var skönt att få träffa henne igen, har saknat henne.

I helgen va jag hos världens finaste x2 hehe (jag var och hälsade på sofia också:))
Jag och Daniel va på Avarat i 3D, jag har sett den 3 gånger nu och den är fortfarande lika bra som första gången jag såg den, typ världens bästa film:) Men jag är dock lite besviken på 3D formatet, tycker inte alls att det har levt upp till förväntningarna. Men va faan filmen är ju svinbra! Jag sitter bara och myser när jag kollar på den, jag vill bara hoppa in i filmen och vara en Avatar hehe   


Jag måste inhandla en ny vår jacka, typ NU:)

Snart är det varborgsmässoafton, jag vill kolla på elden i källbyhallar. Saknar det så himla mycket, det var så mysigt:)
Helvete va tiden går fort nu, jag menar det är ju för faan snart maj och sedan dröjer det inte länge för en det är juni:) och snart kan man bada:))me like:)

Tror att jag ska lägga mig och vila lite och sedan blir det gymmet, bannemej!!!:)

In your shadow I can shine<3


KÖSS

If I lay here, If I just lay here, Would you lie with me, And just forget the world?

My to do list:

Onsdag: SYO tanten. Ringa Bengt, be honom fixa fönstrebrädan, lysröret i köket, Afro dansa. Handla. Hoppas att mina pengar kommer. Betala räkningar.

Torsdag: Ringa Bengt, be honom fixa fönstrebrädan, lysröret i köket. Hoppas att mina pengar kommer. Betala räkningar. Kolla om jag ska jobba. Bestämma om jag ska till jönköping eller inte. Gå på doping föreläsning.

Fredag: Möte med Anette. Möte med Ewa. Ev åka till jönköping. EV jobba. Hoppas att mina pengar kommer.

Herregud vad jag har koll på mitt liv??!
"Allt jag ville ha var ett hem, en familj. Men livet frågade aldrig vad jag ville."


KÖSS
RSS 2.0