"Va pigg du låter!"

Det var det jag fick höra i telefonen när dom ringde från jobbet kl 5 i morses, jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska tolka det...hehe ja va så sjukt trött på jobbet så jag råkade somna lite vid maskinen haha det hände inte allt för mycket på den linjen jag var på så jag fick hitta grejer att göra hela tiden för att inte somna, men det gick ju som sagt inte, kan tillägga att jag bara har sovit typ 4 timmar i natt hehe tillråga på min enorma trötthet mådde jag skit, hade ont i magen och det kändes som att jag skulle kräkas, men efter min lilla powernap mådde jag prima och pigg va jag också haha
Dom har infört ett vilorum på mitt jobb nu, det skulle kunna hända att det kommer att användas flitigt...:)

Träffade ju Arlette kvinnan i går, det var hur länge sedan som helst jag träffade henne, så det var skönt att få träffa henne igen, har saknat henne.

I helgen va jag hos världens finaste x2 hehe (jag var och hälsade på sofia också:))
Jag och Daniel va på Avarat i 3D, jag har sett den 3 gånger nu och den är fortfarande lika bra som första gången jag såg den, typ världens bästa film:) Men jag är dock lite besviken på 3D formatet, tycker inte alls att det har levt upp till förväntningarna. Men va faan filmen är ju svinbra! Jag sitter bara och myser när jag kollar på den, jag vill bara hoppa in i filmen och vara en Avatar hehe   


Jag måste inhandla en ny vår jacka, typ NU:)

Snart är det varborgsmässoafton, jag vill kolla på elden i källbyhallar. Saknar det så himla mycket, det var så mysigt:)
Helvete va tiden går fort nu, jag menar det är ju för faan snart maj och sedan dröjer det inte länge för en det är juni:) och snart kan man bada:))me like:)

Tror att jag ska lägga mig och vila lite och sedan blir det gymmet, bannemej!!!:)

In your shadow I can shine<3


KÖSS

Postat av: Sofia Vienna

jag vill också kolla på en eld. vi kan göra det tillsammans tycker jag!you're the sun and i'm the moon.

2010-04-13 - 19:25:37
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: charlotte

då tycker jag att vi gör det, om dom fortfarande har elden då vill säga hehe

2010-04-13 - 22:59:40
URL: http://madebycharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0